Logga in

Behöver du gå ner i vikt? - då ska du kasta ut vågen! 

KÖP KURSEN NU!

Kasta ut vågen - skapa din succédiet!
 

En helt digital viktminskningskurs som vägleder dig till hållbart hälsosamma vanor och ett skönare du!

Är du trött på dieter och quick-fix som inte håller i längden? Trött på att sätta livet på paus med förbud, avhållsamhet och måsten för att en dag kunna njuta av en lägre siffra på vågen? Längtar du efter att hitta hållbart hälsosamma vanor som du mår bra av på riktigt? Bryta destruktiva mönster. Bli kvitt sötsug? Få en skönare känsla i kroppen, jämnare energi och mer ork?

Då är Kasta ut vågen - skapa din succédiet något för dig. I den här onlinekursen skapar vi tillsammans DIN succédiet som ger dig det resultat DU längtar efter med det liv DU vill leva!

"Kasta ut vågen - skapa din succédiet" är en viktminskningskurs där vi jobbar med kosten så väl som med beteende och tankar. Du får lära dig allt du behöver om kost, hälsa och viktminskning samtidigt som du får värdefulla verktyg och knep som hjälper dig på din resa mot ditt mål. 

Onlinekursen sträcker sig över fyra veckor. Resultat på och i kroppen kan komma snabbt men beteendeförändringen i knoppen tar tid - därför får du hjälp och stöttning i ytterligare åtta veckor. Allt för att du ska nå och behålla den där skönare versionen av dig!

Välkommen på en resa mot ett lättare, piggare och hälsosammare liv! 

Detta får du:

✓ 45 avsnitt uppdelade på 4 block och 4 veckor. 

✓ 17 filmer där Kristina förklarar och inspirerar.

✓ Massor med fakta om kost, viktminskning och hälsa.

✓ 70 näringsberäknade recept.

✓ Mängdlistor för att kunna skapa egna recept.

✓ Övningar för att sätta mål, skapa din succédiet och få den hållbar. 

✓ Massor av pepp, inspiration och vägledning. 

✓ Evig tillgång

 Digital viktminskningskurs med fokus på hälsosamma vanor! 

 

Är du beredd att göra jobbet? Redo för hållbara resultat?

Är du ute efter qick-fix gör du klokt i att surfa vidare... men är varmt välkommen tillbaka när du inser att det inte håller. Här gör vi annorlunda. Här bygger vi från grunden för att få vanor och resultat som håller länge! 
Vi letar efter, och skapar, din succediet helt enkelt! 

 
KÖP KURSEN NU!

Vecka 1: Pusselbiten DU!

För att kunna skapa en succédiet för just dig behöver du lära känna dig själv lite bättre. Vad är viktigt i ditt liv? Var står du idag? Vad vill du uppnå? Här gäller det att koppla på nyfikenheten! Här sätter vi mål och letar ledtrådar kring ditt beteende, dina drivkrafter och fallgropar. 

Vecka 2: Pusselbiten faktan!

Nästa steg är att djupdyka i allt spännande som finns att veta om kost, hälsa och viktminskning. Här får du lära dig vad som påverkar din aptit, ditt sötsug och hur just du ska tänka kring mat. Det är även här du får ditt kostprogram, mängdlistor för att skapa egna recept - och 70 recept!

Vecka 3: Dags att skapa din succédiet!

Nu är det dags! I block tre är det dags att lägga pusslet och forma din succédiet! Vi ska plocka ut vilka insatser just du ska göra för att nå ditt mål och få det hållbart och långsiktigt! 

Vecka 4: Reflektion och belöning!

Reflektion och belöning är de grundläggande pusselbitar i en beteendeförändring. Det är här du får de viktigaste verktygen för att på riktigt göra din diet hållbar och ditt resultat livslångt! 

Din coach 

Kristina Andersson är näringsfysiolog, föreläsare och författare med lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner, grupper och företag till hälsosammare vanor. Kristina syns regelbundet i media och har bland annat ansvarat för kosten i Biggest Loser i många år.

"I den här kursen har jag samlat all den erfarenhet och kunskap jag samlat på mig under åren kring viktminskning och beteendeförändring. Du får all den kunskap du behöver, mina bästa konkreta tips i vardagen, massor av recept och en hel del utmanande övningar. Helt enkelt verktygen du behöver för att skapa hållbart hälsosamma vanor!"

 

Gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för!  

 

 

 

 

Vad tycker andra? 

Min målbild känns äntligen inom räckhåll!

Jag hade redan innan kursen mycket kunskap och hade kommit rätt långt i mitt tänk men det kändes fortfarande som något "saknades" och den här kursen har fått mig att våga sätta fingret på mina svaga punkter där jag verkligen kan sätta in resurserna för att komma närmare mitt mål. Jag har mer insikt i hur jag behöver äta för att må bra och orka, och framför allt att alla dagar inte behöver ha "guldkant"..."

-Lena 

Verkligen nytt sätt att tänka! 

"Skoja inte när Kristina sa att detta var nytt och nu ska vi göra något vi inte gjort tidigare.

Övningarna är så bra i arbetet med beteendeförändring. Jag har tidigare aldrig mött sånna övningar i kostsammanhang. Jag känner att jag fått en på djupet förståelse för hur jag fungerar och vad jag behöver göra för förändringar för att nå mitt mål."

 

- Tendai

Över förväntan!

Har alltid gillat det jag läst och hört av Kristina, så jag hade ganska höga förväntningar, å gissa om dem slog in, har nog aldrig varit så taggad som jag är nu.

Massor med bra kunskap. Inga "quick-fix" strategier eller "tips" som känns extrema.

Varje vecka när ett nytt avsnitt ”låses upp” i kursen är det som att öppna ett paket på julafton!


- Linda

Vanliga frågor!

Har du en fråga eller fundering? Maila oss! 

Vi försöker svara inom 24 timmar!

Kasta ut vågen - skapa din succédiet!

En helt digital viktminskningskurs som vägleder dig till hållbart hälsosamma vanor!

Köp kursen nu!